Tornado D2 moet na tiebreak winst uit handen geven aan Devoko D2

Verlies tegen Devoko D2 Vrijdag de 13de moesten we het opnemen tegen Devoko, dames 2; het kon een spannende wedstrijd worden; wij stonden in het poule-klassement vlakbij elkaar. Het was maar goed dat we geen last hadden van bijgelovigheid; vrijdag de 13e was voor ons een ‘gewone’ volleybalavond.

Vol goede moed gingen we de eerste set in, toch waren we niet in staat om deze set gewonnen te krijgen. Er werd niet genoeg lef getoond en we maakten zelf veel onnodige fouten. We probeerden op het eind de laatste puntjes bij elkaar te sprokkelen, maar helaas waren de Devoko-meiden in deze set te sterk voor ons.

We verloren met 25-21.

Maar goed, elkaar oppeppen en beginnen aan de 2e set;

de pass ging goed en we maakten de ballen af. Ook zat de serves er lekker in, hierdoor had Devoko het moeilijker en konden ze de ballen minder snel afmaken. We hebben deze set uiteindelijk gewonnen met 25-18.

Nou, dat motiveert natuurlijk, op naar de 3e set. Nu stonden we goed te spelen, we moesten alleen zorgen dat we dit nog 2 sets vol konden houden.

Helaas ging het even niet meer, zodat wij al snel op een achterstand kwamen. Het samenspel werd op het einde van de 3e set pas beter, maar toen was het al te laat. We verloren deze set met 25-19.

In de vierde set zouden we alles op alles zetten, het kon nog..

We begonnen goed en kwamen al snel op voorsprong. We waren wel echt aan elkaar gewaagd. We maakten weinig fouten; een harde smash van de tegenpartij werd in deze set regelmatig tegengehouden door een sterk blok onzerzijds. Ook mbv de aanmoedigingen van familie aan de kant wisten wij deze set te winnen met 25-19.

2-2; gelijkspel, dus 5e set.

Of het nu toch een stukje spanning was van onze kant, maar het liep totaal niet. Devoko haalde vrij snel de punten binnen. En als resultaat 15-5 verloren.

Aan de reacties van het publiek te horen was het wel een spannende en leuke wedstrijd om te zien, dat is natuurlijk ook belangrijk!