Tornado D2 met 3-1 te sterk voor Rivo Rijsen D2

Rivo Rijssen DS2 – Tornado Geesteren DS2

Op Zaterdag 8 november speelden wij onze wedstrijd tegen Rivo Rijssen D2.
Bij de voorbereiding kregen wij van Annet al een paar puntjes waar we goed op moesten letten bij de wedstrijd tegen de dames uit Rijssen.
Om 12:00 uur klonk het eerste fluitsignaal. Tornado begon aan serve.
Door een aantal goede floats van Suzan, liepen we al gauw een aantal punten uit op Rijssen.
We bleven deze set de sterkere ploeg en de eerste set werd dan ook afgemaakt door Tornado
met een heerlijke setstand van 15-25.

De tweede set kreeg Tornado het wat lastiger. We liepen gelijk op, maar Rivo bleef goed verdedigen waardoor wij het moeilijker kregen om te verdedigen en de ballen op de grond te krijgen bij de tegenpartij.
Doordat er een aantal speelsters van Tornado vrijdagavond bij de ‘Koale Kermis’ in Ootmarsum waren geweest, merkte je wel dat dit geen positieve werking had op de wedstrijd. Hierdoor maakten wij veel eigen foutjes. Helaas gaven wij de set ook weg aan Rivo Rijssen. Dit met een eindstand van 26-24.

Bij de derde set liep het spelletje gelijk op. Rivo Rijssen kreeg meer zelfvertrouwen doordat ze een puntje binnen hadden gesleept van de nummer 1. Tornado liet het daar uiteraard niet bij zitten en nam er een versnelling bij. Tornado liep later weer uit, dit net zoals de 1e set. De verdediging zat goed en we maakten de punten af. De set ging weer naar Tornado. De eindstand was 16-25.

De 4e en hopelijk ook de laatste set. Beide partijen gingen gelijk op. Dit verdedigend zowel aanvallend. Tornado ging voor de 4 punten, maar Rivo speelde naar een 5e set. Aanvallend werd Rivo sterker. Door een aantal reddingen van Ellen in het achterveld en de tactische balletjes die vooraan over het net werden gespeeld, liep Tornado uiteindelijk toch uit en won de set. Dit met een eindstand van 22-25.

De 4 punten zijn binnen.
Vrijdag 14 november speelt Tornado DS2 thuis tegen Apollo DS3 om 21:15.
Ook dan hopen wij zoveel mogelijk punten binnen te halen.