TORNADO D2 maatje te groot voor Volley’68 D1

Door Marèll Maathuis: “Op zaterdag 25 oktober speelden wij om 16:00 in De Fakkel tegen Volley’68 in Losser. Aangezien Iris nog herstellende is van haar blessure deed Marlon Bekhuis vandaag met ons mee als diagonaal. We begonnen de wedstrijd met veel enthousiasme. Door verschillende serve-series bouwden we druk op aan de kant van Volley ’68. Hierdoor maakten zij de fouten en konden wij de rally’s afmaken. Deze eerste set is met 25 – 16 gewonnen. In set twee ging het aanvankelijk gelijk op, er werden mooie rally’s gemaakt en de pass liep prima waardoor er goede set-ups konden worden gegeven. Hierdoor waren we aanvallend erg sterk waardoor er veel ballen bij Volley ’68 op de grond belanden. We begonnen ook steeds meer ballen in het achterveld te pakken waardoor we uitliepen in de stand. Volley kwam terug door een goede serve-serie. Aan de kant van Tornado werd goed aangemoedigd waardoor we weer enthousiast werden en er weer bovenop kwamen. Het werd steeds spannender maar we wisten als team de set op tijd af te maken. Eindstand : 25-17.
We wisten dat we in de derde set weer vanaf het begin moesten vechten om de punten te pakken. We begonnen wederom weer met een goede serve-serie. We waren sterk in de aanval en blokten veel ballen. volley krabbelde steeds weer omhoog waardoor ze steeds dichter bij kwamen. Wij wisten het hoofd koel te houden en de set af te maken met een eindstand van
25-22.

In de 4e sets was het hek van de dam. We begonnen wederom erg sterk en liepen aardig wat punten voor op Volley ’68. Iedereen was erg enthousiast en alle ballen werden gepakt, waardoor de spelverdeling mooie combinaties kon spelen en het aan het net lekker uit elkaar kon trekken. Deze acties verwachte Volley niet en zo werden er mooie punten binnen gesleept. We wonnen deze set met 25-16.
We gaan weer met volle moed naar de wedstrijd en streven naar 5 punten!!”