Tornado D2 laat puntje liggen tegen Harambee D1

Het was tijd voor een retourtje Enschede. Onze tegenstander was Harambee, de studentenclub. Een nieuwe ronde, dus weer nieuwe kansen.

De eerste set begonnen we aardig sterk en de eerste voorsprong van de wedstrijd was een feit. Aanvallende en slimme ballen wisselden elkaar af. En zo hadden we toch redelijk snel de eerste set in the pocket : 12-25.

Ook de tweede set volgde snel. We speelden redelijk constant en hielden de druk aan de overkant. Eindstand 16-25.
Maar zo simpel als het leek, zo simpel bleef dat natuurlijk niet.

De 3e set, we stonden bij wijze van met de ‘hand’n in’n tuk’. En hadden een afwachtende houding, waardoor 8-3 op het telbord verscheen. Wij gingen meer persoonlijke fouten maken. Halverwege de set hadden we weer een kleine voorsprong maar konden dit niet doorzetten tot het eind. Helaas is deze set onnodig met 25-23 geëindigd.

Dit maakte dat de knop weer om moest. En die knop ging gelukkig om. We wilden nog graag met vier punten naar huis. Dus we hebben er een tandje bij opgezet. Dit pakte goed uit: 18-25. Zo konden we met winst weer terug naar Geesteren.

A.s. vrijdag spelen we weer thuis om 21.15 uur tegen onze buren uit Harbrinkhoek, Krekkers DS 3.