Tornado D2 komt tekort tegen Apollo D3

Op zaterdag 7 maart 2015 speelden wij onze uitwedstrijd tegen Apollo DS3.
Het team van Tornado was compleet en vol goede moet traden de dames het veld op. Bij de vorige wedstrijd gingen de punten mee naar Borne, dus Tornado had nog wat goed te maken.

Tijdens de eerste set kregen we al meteen een aantal punten tegen waardoor het moeilijk werd om deze set af te maken. Uiteindelijk kwamen we goed terug maar helaas mocht het voor ons niet baten en door teveel eigen fouten kwam dit tot een eindstand van 25-20 voor Apollo.

De tweede set begonnen wij sterker. Meteen scoorde Tornado een aantal punten waardoor we een voorsprong opbouwden maar Apollo gaf niet op. Telkens kwamen ze een stukje dichterbij maar uiteindelijk knokte Tornado door en was de set voor Tornado. Het werd 21-25

Tornado begon geconcentreerd aan de derde set. Het stond 1-1 in setstanden en voor ons was het belangrijk om er een schepje boven op te doen om bovenaan de lijst te blijven staan.
Het ging gelijk op tot in de laatste punten maar doordat aan onze kant de pass zwakker werd verloren we ook deze set met 25-21.

De vierde set en hopelijk niet de laatste set. Tornado ging voor een 5 setter.
Door een aantal goede serve series en mooie aanvallen kwamen wij op een dikke voorsprong. Het spelletje aan onze kant ging beter en we kregen weer moed. Uiteindelijk kwam Apollo weer aan serve en voor Tornado bleek dit toch niet goed uit te pakken. Met een float serie van de tegenpartij werden we weggespeeld en kregen we geen goede pass meer te pakken. Helaas verloren we ook deze set met 25-19. De punten bleven in Borne.