Tornado D2 doet goede zaken tegen Rivo D2

Dit was de derde keer dit seizoen dat we tegenover elkaar stonden. De uitwedstrijd in Rijssen werd met 3-1 door ons gewonnen. Maar ook voor de beker werd de uitwedstrijd met 3-1 gewonnen.

We speelden de 1e set met teveel eigen fouten waardoor we achter de feiten aanliepen. We verloren nipt met 23-25.

In de 2e set begonnen we met een goede serve serie van Loes waardoor we al snel op een 7-1 voorsprong kwamen. We gaven deze voorsprong niet meer uit handen en wonnen deze set met 25-18.

De 3e set ging erg gelijk op en we misten de ervaren midspeelster YvetteRivoscoorde veel over mid. We knokten ons via 23-23, 24-25, 26-25, toch naar een overwinning en wonnen deze set met 29-27.

De 4e set speelden we moeizaam en veel te traag. Hierdoor maakten we het ons zelf erg moeilijk. Door een paar slimme ballen wonnen we deze set met 25-21.

Dus tóch weer 3-1 winst voor ons. Dankzij deze 4 punten hebben we de 2e plek verstevigd en zijn wij nog volop in de race voor de promotiewedstrijden.

Aanstaande zaterdag spelen wij om 12:30 uur in Borne tegen Apollo. Dit belooft weer een spannende wedstrijd te worden.

De volgende thuiswedstrijd is 20 maart om 21:15 tegen Flevoll.