Tornado D1 sluit vierkamp af met een positief gevoel

Tornado dames 1 speelde zondag 4 januari een vierkamp in de Ransuil in Geesteren ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Te gast in Geesteren was VC Sneek dames 3, dat net als Tornado uitkomt in de 1ste divisie en daar op een voor degradatie gevaarlijke laatste  plaats staat.  Verder waren er twee Duitse teams present,  te weten SCU Lüdinghausen (ligt ten zuiden van Münster), dat uitkomt in de Regionalliga West en  daar momenteel 7e staat. En als derde gast het team van SC SpelleVenhaus. Dit team dit jaar als promovendus bezig aan een sterk seizoen in de Regionalliga Nord West. Daar bezetten ze momenteel de 5e plaats. Zij komen vanuit Spelle, dat net voor Osnabrück ligt.

Een mooi deelnemersveld om goed te starten in 2015 en om na de feestdagen direct goed weer in het ritme te komen voor de 2e seizoenshelft. Iedere wedstrijd werden er twee set gespeeld met aansluiten een tiebreak. Per gewonnen set/tiebreak kon 1 punt worden verdiend. Tornado heeft zeer verdienstelijke gespeeld en kan toezien op een geslaagde vierkamp.

Einduitslag vierkamp:

  1. SCU Lüdinghausen:         7 pnt
  2. Tornado Geesteren:        6 pnt
  3. VC Sneek:                          3 pnt
  4. SCE Spelle Venhaus:        2 pnt