Selectie Tornado D1 komende seizoen op orde

Met toevoeging van 3 speelster heeft Tornado haar selectie voor het seizoen 2016/2017 op orde. De speelsters Giorgia, Jopke en Joanne stellen zich aan u voor.

Schermafbeelding 2016-09-02 om 13.49.20

Hallo

Mijn naam is Giorgia Rond, 17 jaar, woon in Vriezenveen & volleybal in Tornado D1. Ik ben 2e jaars student op de opleiding Sport en Bewegen op het Deltion College in Zwolle.

Mijn volleybalcarrière:

Ik ben begonnen met volleybal toen ik 6 jaar was. Ik ben begonnen in de mini’s bij Vrivo in Vriezenveen. En heb in de jeugd op bijna alle posities gespeeld. Ook heb ik 4 jaar getraind bij de volleybal academie Twente onder leiding van Jan Berendsen.

Na 9 jaar ben ik weggegaan bij Vrivo en ben ik gaan volleyballen in dames 1 bij Medusa in Vroomshoop. Daar heb ik de afgelopen 2 jaar gevolleybald.

Mijn hobby’s zijn volleybal, muziek luisteren, uitgaan met vriendinnen en filmpjes kijken.

Nu speel ik bij Tornado in dames 1 en ik hoop veel te leren dit jaar en samen met het team beter te worden.

jopke

Hallo!

Ik ben Jopke Schutte. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Uelsen, een klein dorpje net over de grens in Duitsland. Ik ben tot mijn 18de in Duitsland naar het gymnasium gegaan, waar ik een jaar geleden mijn Abitur gehaald heb. Inmiddels studeer ik in Zwolle. Ik volg daar de lerarenopleiding biologie, waar ik aankomend jaar met het tweede jaar van start ga. Maar ik begin aankomend jaar ook met de lerarenopleiding Duits. Ik ga dus proberen twee studies tegelijk te volgen.
Mijn hobby’s zijn natuurlijk volleybal, leuke dingen doen met vrienden en shoppen.

Mijn volleybalcarrière:

Ik volleybal pas sinds mijn 14de. Ik ben bij ons in het dorp begonnen in meisjes C1. Al snel wilde ik meer gaan trainen en besloot me aan te melden bij de Volleybal Academie Twente (VAT). Ik heb hier in het begin drie keer in de week getraind naast mijn reguliere clubtrainingen.
Via de volleybalschool werd ik benaderd door Pollux meisjes B1 om daar te komen spelen. Na dit superleuke jaar wilde ik toch graag een stapje hoger. Ik heb een jaar promotieklasse gespeeld waarna ik de overstap maakte naar een eerste divisieploeg in Hardenberg.

Van daaruit ben ik benaderd door Rivo Rijssen waar ik het afgelopen jaar dan ook gespeeld heb, tevens in de eerste divisie. Het was een leerzaam jaar met voor mijn persoonlijk veel ups en downs. We zijn als team terechtgekomen op een derde plaats en hebben mogen spelen voor een plek in de Topdivisie. Dit is helaas niet gelukt.
Aan het einde van het seizoen ben ik tot de conclusie gekomen, dat ik alleen beter kan worden door meer speelminuten te gaan maken. Dit was één van de redenen om mij aan te melden bij Tornado en om hier aan mijn persoonlijke ontwikkelingen te gaan werken.
In de korte tijd die ik nu bij Tornado speel heb ik het ontzettend naar mijn zin. Ik heb me nog nooit zo snel op mijn gemak gevoeld in een nieuw team en ik werd door iedereen met open armen ontvangen. Ons team is erg jong en dus nog volop in ontwikkeling, waardoor ik denk dat we aankomend seizoen voor verassende dingen kunnen zorgen!

Mijn doel is het om te groeien, vorderingen te maken en een nog betere volleybalster te worden, zodat ik over een paar jaar de kans krijg uit te komen in de eredivisie.

joanne

Hallo!

Mijn naam is Joanne Maat en ik ben 18 jaar oud. Afgelopen schooljaar heb ik mijn vwo-diploma behaald en ik ben nu begonnen met de studie rechtsgeleerdheid in Nijmegen. Naast volleybal heb ik ook altijd paard gereden, maar omdat ik nu op kamers ben gaan wonen moest ik daar helaas mee stoppen.

Mijn volleybalcarrière:

Ik heb in de jeugd bij Set-up’65 gevolleybald en de laatste 2 jaar in Dames 3.De positie waarop ik speel is midden. Dit jaar heb ik besloten de overstap naar Tornado Geesteren te maken omdat dit mij een nieuwe leerzame uitdaging leek. We hebben een leuk jong team waarmee we met elkaar gaan voor het beste resultaat. Voor mij persoonlijk hoop ik dit seizoen veel te kunnen leren van onze trainers Matthijs en Albert en een goede bijdrage te leveren aan Dames 1.