Tornado blij met Deterink Regiobank als shirtsponsor

Blij verrast zijn de meiden van Tornado Mb2 als hun wordt meegedeeld dat ze nieuwe shirtjes krijgen met een, bedrijf dat een filiaal heeft geopend in Geesteren. Samen op de foto is dan ook wat de meiden graag doen met hun nieuwe sponsor Deterink Regiobank.

Deterink Bank Verzekeringen Hypotheken opende in 1991 haar deuren in Tubbergen. Grondleggers en naamgevers Hennie en Christien Deterink stonden aan de basis van een succesvol concept. Door hun persoonlijke benadering en deskundige kijk op financiële zaken wisten zij veel relaties aan zich te binden. Inmiddels staat er vanuit de kantoren in Tubbergen en Denekamp, onder leiding van zoon Jean Paul Deterink, een team van 20 medewerkers voor u klaar. Wij zijn sinds de oprichting sterk gegroeid en hebben ons gespecialiseerd, zonder uit het oog te verliezen waar het werkelijk om draait.

afbeelding1

“Het is een heel bijzonder jaar voor ons. We bestaan 25 jaar en de vestiging in Geesteren, naast onze vestigingen in Denekamp en Tubbergen, is daarmee een geweldige mijlpaal. Het is voor ons een harstikke mooie kans om de RegioBank in Geesteren voort te zetten”, aldus directeur Jean Paul Deterink. De Molenbeek was voorheen de filiaalhouder hiervan. Deterink adviseert en bemiddelt als onafhankelijk intermediair op het gebied van bankzaken, verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Dit doen zij voor particulieren, ondernemers en bedrijven.

afbeelding2

Op de foto ziet u boven v.l.n.r.:Jos Beernink (Deterink Regiobank), Amber oude Voshaar, Diede Velthuis, Annalyn Wigger, Marlon Bekhuis, Jean Paul Deterink (Deterink Regiobank). Onder v.l.n.r. Jill Ikkink, Bibi Nijland, Romee Kamphuis, Mayris Hutten en Kim Paus