Tornado beleeft complete off-day

Door de regen via landelijke wegen werd sporthal de Kamp in Hengelo gld bereikt. Vol goede moed begon Tornado aan de wedstrijd en starten met een 6-2 voorsprong. Echter was deze voorsprong van korte duur. DVO liet met een sterke servedruk en goede verdediging zien wat ze waard waren. Bij Tornado werden er meer persoonlijke fouten gemaakt en ballen niet afgemaakt. Wat volgde was een verlies van 25-16.

Hard werken en eigen spel spelen was het motto voor de dames van Tornado. De tweede set liepen ze echter achter de feiten aan. Waar DVO slimme balletjes afwisselde met rake klappen, kwam Tornado er gewoonweg niet door. Via een inhaalslag kwamen ze nog dichterbij maar er werd nipt verloren met 26-24.

Waar Tornado de eerste 2 wedstrijden liet zien dat zij met enthousiast spel de wedstrijd naar hun hand kunnen zetten, ontbrak dit afgelopen wedstrijd volledig. Ook de derde en vierde set kwam Tornado niet in het spel. Verlies met 25-17 en 25-20 was het gevolg. Zonder punten werd de reis terug naar Geesteren ingezet. Bij een pitstop bij de Mac werd er gebaald maar ook alweer gelachen en gerelativeerd: ‘ach, zo’n wedstrijd heb je soms’.

Gelukkig is Tornado niet voor 1 gat te vangen en zal er deze week hard worden getraind om komende zaterdag weer een mooie volleybalpot neer te zetten. Halley DS 1 zal dan de tegenstander zijn in de Ransuil. Tot dan!