TORNADO bedankt trainer/coach Christel Wekking

Christel Wekking verlaat na 12 seizoenen vv TORNADO.

Na 12 jaar met veel plezier bij Tornado gaat Christel de club verlaten. Door uitbreiding van werkzaamheden lukt het niet meer om dit te combineren met het trainen en coachen van jeugdteams. In de loop van de jaren is Christel zowel actief geweest bij de NEVOBO senioren als bij de jeugd.

FullSizeRender2

De laatste jaren heeft ze veel betekend voor de jeugdafdeling en zette ze de lijnen met name bij de C-jeugd uit. Daarnaast gaf ze technische training aan CMV-6.  Techniek is iets wat Christel heel erg belangrijk vond, wanneer je oudere speelsters vraagt naar herinneringen aan Christel geven ze aan dat ze veel van haar geleerd hebben op het gebied van techniek. Hierdoor werd het fundament gelegd voor veel speelsters die nu in de selectieteams spelen. Christel is een echt verenigingsmens, we konden altijd een beroep doen op haar kennis en inzet. Dit zullen we ontzettend gaan missen en we bedanken haar dan ook ontzettend voor de toegevoegde waarde die ze heeft geleverd aan volleybalvereniging TORNADO!

IMG_3554 IMG_3552 IMG_3553