Tornado bedankt de 4 teams van CMV 6

Vorig jaar is Tornado begonnen met het ‘belonen’ van teams die zich extra inzetten voor één van de activiteiten die de vereniging veel geld opleveren, als extra waardering.

Dit jaar zijn er maar liefst vier (!) teams die zich geweldig hebben ingezet tijdens de oliebollenactie van Tornado afgelopen november. Dit zijn de 4 teams van CMV 6. Alle vier hadden ze een wedstrijd op de dag van verkoop, maar alle speelsters waren toch in staat om te helpen bij de verkoop. Sommige speelsters waren zelfs zo fanatiek dat ze na hun wedstrijd weer terugkwamen om nog een keer te helpen!

IMG_4999

De 4 teams hebben daarom uit handen van voorzitter René Hutten een tegoedbon gekregen waarmee ze met het hele team dit seizoen een keer extra patat met iets lekkers kunnen bestellen in de kantine van sporthal De Ransuil.

We bedanken de meiden voor hun inzet en hopen dat ze genieten van het lekkers, want dat hebben ze wel verdiend!