TORNADO B WINT KVT ASSEN

  
Kampioenen! In de finale van het KVT. Vanmorgen om half 9 11 gespannen koppies aan het ontbijt. Gebrand op de wedstrijd, want in de poule hadden we 2-0 verloren van Sudosa. Om kwart voor 11 werden we officieel voorgesteld aan de overvolle tribune. 

Om 11 uur klonk het officiële startsignaal. We begonnen vol fanatisme en overtuiging aan de wedstrijd. Dit zorgde al snel voor een 3-0 voorsprong en een time-out aan de kant van Sudosa. We hielden de voorsprong vast, maar halverwege de set verloren we de concentratie. 15-10 was de voorsprong maar een time-out was gewenst. Even de rust en je eigen ding doen was het advies. Na deze time-out denderde de tornado door en wonnen we de set met 25-19.
De tweede set begonnen we net zo fel als de eerste en leverde weer een riante voorsprong van 5-0 op. Dit wisten we de hele set vast te houden waardoor iedereen heeft kunnen spelen. Een echte teamprestatie. De tweede set was in dat opzicht geen finaleset, want we wonnen de set overtuigend met 25-16. De finale was binnen, kampioen van het kerst volleybaltoernooi. 

  
MAAR, er was meer! 
Elk jaar wordt er een mvp uitgeroepen van het toernooi en wij werden gevraagd om te wachten aangezien Babeth Slag genomineerd was. Ook tijdens de finale wist ze elke bal te scoren en het is dan ook meer dan terecht dat ze meest waardevolle speelster van het toernooi werd! 

  
Lynn, Sanne, Mirthe, Danique, Kim, Sophie, Jorieke, Julia, Femke, Babeth en Mandy ik ben trots op jullie?? Op naar de tweede helft van de competitie!