Talententeam Tornado ongeslagen Kampioen Hoofdklasse A?????

Aan de foto te zien zijn deze meiden al kampioen van de Hoofdklasse A, echter als je goed kijkt mist er toch nog iets op de foto, n.l. de medailles

Tornado MA1 kan haar belofte waarmaken door zaterdag de kroon te zetten op het harde werken de eerste helft van dit volleybaljaar door kampioen te worden in de Hoofdklasse A.

De strijd wordt aangegaan tegen Holyoke MA1 uit Enter, de nr 9 op de ranglijst. Tornado MA1 is na 10 wedstrijden nog steeds ongeslagen, en dit willen ze ook blijven

Tornado MA1 heeft aan 3 gewonnen sets voldoende om het kampioenschap op te eisen. Neemt niet weg dat er eerst nog gewonnen moet worden, en dan kan het feest losbarsten.

Het liefst willen de meiden dit samen met de meegereisde supporters vieren, zij rekenen op jullie komst in Enter.

De sporthal heet de Zomp en kunnen jullie vinden op het adres Reggestraat 100. De wedstrijd start om 13.30 uur