Steun Tornado en geef je op om mee te reizen met de bus naar de achterhoek

Zaterdag staat er voor Tornado een belangrijke wedstrijd op het programma. De meiden uit Geesteren moeten het opnemen tegen Halley D1 uit Wehl. In de competitie zijn beide teams aan elkaar gewaagd. Halley staat momenteel op de 2de plek in de 3e divisie, gevolgd door Tornado met 2 punten minder.

Zaterdag kan Tornado hier verandering in brengen, maar dit gaat niet vanzelf, daar hebben ze de steun van de supporters voor nodig. Het bestuur heeft gemeend om bij de firma oude Wesselink een BUS te bestellen. De bus wordt besteld als zich minimaal 40 personen hebben opgegeven. De wedstrijd begint om 17.00 uur in Wehl, we vertrekken om 14.15 vanaf het plein bij café/zaal Kottink. We vragen een vrije gift om de kosten enigszins te dekken, de jeugd kan natuurlijk gratis mee.

Geef je op voor woensdag avond, dit kan door een mailtje te sturen naar voorzitter@vvtornado.nl.

Bij opgave graag je naam en het aantal personen doorgeven.

De meiden van tornado rekenen op jullie steun.