Sportieve en gezellige seizoensafsluiting vvTornado staat weer voor de deur.

Mixtoernooi 2016 voor alle senioren, kaderleden en sponsoren.

Ondanks het feit dat alle teams net weer begonnen zijn aan de tweede seizoenshelft, is de activiteitencommissie al gestart met de organisatie van het jaarlijkse mixtoernooi. Het mixtoernooi is een gezellig, recreatief toernooi voor alle senioren leden en zal dit jaar plaatsvinden op maandagavond 25 april (aanvangstijd volgt later). Na het toernooi zal er onder het genot van een hapje en een drankje een korte terugblik op het huidige seizoen worden gegeven.

Wij willen alle senioren leden, kaderleden, ereleden en sponsoren alvast vragen deze datum in hun agenda te reserveren! De inschrijving zal begin april worden gestart. We sturen dan de bij ons bekende e-mailadressen een inschrijfformulier toe. Uiteraard hopen we jullie allemaal te zien op maandagavond 25 april. Het belooft weer een gezellige avond te worden!

De activiteitencommissie