Slagerij Hemmer kiest voor partnership met Tornado

Naast onze vrijwilligers zijn onze sponsoren van enorm belang voor onze vereniging. Als bestuur prijzen we ons gelukkig met alle sponsoren die onze club rijk is. Sponsoren die het belang van commercie en sport inzien, jeugd wil zien groeien maar ook gewoon hun TORNADO hart laten spreken.

Simpelweg omdat een dergelijk mooie bloeiende volleybalvereniging niet kan functioneren zonder sponsorbijdragen. Om goede faciliteiten te kunnen bieden is Tornado naast de inkomsten uit contributie  afhankelijk van de sponsorbijdragen.

De traditionele manier van sponsoring gaat aan terrein verliezen. Daar komt bij dat Geesteren een relatieve kleine gemeenschap is waar voor de middenstand heel vaak wordt benaderd door de diverse verenigingen. In zijn algemeenheid kun je zeggen dat bedrijven, zo ook in Geesteren, keuze gaan maken wie en wat ze gaan sponsoren, en welk bedrag daarmee gemoeid is. M.a.w. Sponsoren gaan keuze maken en gaan niet alles meer sponsoren. Ze zoeken partnerships.

Leden en supporters, de vele sponsors van Tornado maken het mogelijk dat Tornado haar activiteiten kan ontplooien. Koop daarom bij onze sponsors onder het motto: “Zij steunen Tornado, wij steunen hen!”

Slagerij Hemmer heeft kenbaar gemaakt dat zij het sponsor contract met Tornado willen verlengen. Dit betekent dat zij de komende 3 jaar wederom hoofdsponsor zijn van volleybalvereniging TORNADO. Jan en Gerard hiervoor onze hartelijke dank