Slagerij Hemmer is predicaat hoofdsponsor van volleybal vereniging Tornado meer dan waard.

Slagerij Hemmer goud waard voor Tornado

160425Tornadohoofdsponsor

Slagerij Hemmer is al 12 jaar financieel betrokken bij volleybal vereniging Tornado.  Daar komt bij dat zij afgelopen week het 12,5 jaar bestaan van hun slagerij in Geesteren hebben gevierd. En dat verdient bijzondere aandacht. Dat zij gevarieerde kwaliteitsproducten leveren dat hoeven wij niet te vertellen, dat ervaart men als ze bij Slagerij Hemmer in de winkel komen. Voorzitter René Hutten van Tornado geeft aan dat “Geesteren niet kan zonder slager, en de Tornado niet zonder haar hoofdsponsor.”

Op de vraag hoe slagerij Hemmer eigenlijk bij Tornado is terecht gekomen was het antwoord “dat weten we eigenlijk niet” we werden benaderd door de sponsorcommissie van Tornado men kwam voor sponsorgeld en men gaf aan “De hoofdsponsor stopt ermee, en toen zeiden wij spontaan “dan doen wij dat toch”. En die spontaniteit wordt iedere keer ervaren als Tornado een beroep doet op haar hoofdsponsor, en nooit tevergeefs.

Hutten vervolgd ”Slagerij Hemmer doet veel meer, maar dan ook veel meer dan kledingsponsor zijn van de 1ste selectie van Tornado.  Daarom is men ook het predicaat ‘Hoofdsponsor van volleybalvereniging Tornado’ meer dan waard. Denk maar eens aan het Herman Smienk toernooi, het afsluitende mixtoernooi, het wijkvolleybal toernooi, de hapjes in de bus, of de lekkere broodjes voor onderweg, de sponsoring van Tornado D2 en ook niet te beroerd om de mini’s van nieuwe kleding te voorzien altijd staan zij voor Tornado klaar”.

Op de vraag waarom dragen jullie Tornado zo’n groot hart toe, geeft Hemmer aan “Een vereniging uit Geesteren, waar veel jeugd is spreekt ons aan, dat is de reden waarom wij Tornado sponsoren”

Als blijk van waardering wordt Slagerij Hemmer in het zonnetje gezet. Er wordt hen een ingelijst shirt van de 1ste selectie aangeboden, een bierpakket en dinerbon en natuurlijk hoort daar een bos bloemen bij.

Jan en Gerard eigenaren van Slagerij Hemmer worden bedankt voor alles wat ze voor Tornado doen. Voorzitter Hutten vervolgt:  “Slagerij Hemmer op naar het volgende jubileum jullie 25jarig bestaan in Geesteren en natuurlijk hoopt Tornado dat jullie hier 12,5 jaar sponsoring aan toevoegen.  Het is namelijk helemaal niet verkeerd als met in volleyballand zou zeggen Tornado is toch van Slagerij Hemmer, of andersom Slagerij Hemmer, oh ja dat is die Slager met die variatie aan kwaliteitsproducten en die sponsor van Tornado. Waarop Jan Hemmer antwoorde “de komende 12,5 jaar willen we graag weer sponsor zijn voor de vereniging, we zijn trots op Tornado en we vinden het een eer om deze vereniging te mogen sponsoren”.

IMG_1973

Jan en Gerard eigenaren van Slagerij Hemmer worden bedankt voor alles wat ze voor Tornado doen. Voorzitter Hutten vervolgd “Slagerij Hemmer op naar het volgende jubileum jullie 25jarig bestaan in Geesteren en natuurlijk hoopt Tornado dat jullie hier 12,5 jaar sponsoring aan toevoegen.  Het is namelijk helemaal niet verkeerd als met in volleyballand zou zeggen Tornado is toch van Slagerij Hemmer, of andersom Slagerij Hemmer, oh ja dat is die Slager met die variatie aan kwaliteitsproducten en die sponsor van Tornado. Waarop Jan Hemmer antwoordde “de komende 12,5 jaar willen we graag weer sponsor zijn voor de vereniging, we zijn trots op Tornado en we vinden het een eer om deze vereniging te mogen sponsoren”.