Slagerij Hemmer i.s.m. OSGMetrium maakt als sponsor partnership waar!!!

Afgelopen zaterdag hebben de mini’s van Tornado een nieuw fleece-jack ontvangen. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Slagerij Hemmer en OSGMetrium. Beide sponsor van Tornado D1, maar stellen zich op als verenigingssponsor, dat maakt deze actie zo bijzonder. Sponsoren die het belang van commercie en sport inzien, jeugd wil zien groeien maar ook gewoon hun TORNADO hart laten spreken.

De traditionele manier van sponsoring gaat aan terrein verliezen. Daar komt bij dat Geesteren een relatieve kleine gemeenschap is waar voor de middenstand heel vaak wordt benaderd door de diverse verenigingen. In zijn algemeenheid kun je zeggen dat bedrijven, zo ook in Geesteren, keuze gaan maken wie en wat ze gaan sponsoren, en welk bedrag daarmee gemoeid is. M.a.w. Sponsoren gaan keuze maken en gaan niet alles meer sponsoren. Ze zoeken partnerships.

Leden en supporters, de vele sponsors van Tornado maken het mogelijk dat Tornado haar activiteiten kan ontplooien. Koop daarom bij onze sponsors onder het motto:

“Zij steunen Tornado, wij steunen hen!”

IMG_3129IMG_3120