Set up ’65 MC 3 – Tornado MC 2

Op 31 oktober was het dan zo ver, de spannende wedstrijd tegen Set-up’65 in Ootmarsum. 
Om 11.00 uur klonk het fluitsignaal door de zaal en kon de wedstrijd beginnen. 

We startten alert en fanatiek, waarmee we direct al een mooie voorsprong hadden door serveseries van Isa Kottink en Maud Kokhuis. Naarmate het spelletje vorderde kwam set-up ook in de wedstrijd en kwamen we op een stand van 20-20. Gelukkig wisten de meiden van Tornado aan het kortste eind te trekken. Setwinst met 21-25. 

Set 2 begonnen we wat rommelig waardoor we op een achterstand kwamen. We hadden niet direct antwoord op de goede serve van Set-Up. Gelukkig bleef de achterstand beperkt tot een aantal punten en kwamen we op een gegeven moment weer langszij, 21-21. Dit keer wist Set-Up de set naar zich toe te halen met 27-25. 

1-1 en alles is nog mogelijk!

Op naar de derde set. Vol enthousiasme en kabaal startten de meiden de derde set. Dit was een kopie van de eerste set. We hadden Set-Up onder druk gezet waardoor de setwinst naar ons ging met 21-25. 

In set 4 begonnen de meiden van Tornado erg sterk en stonden we met 2-7 voor! Daarna viel het enthousiasme weg en werden vele eigen fouten gemaakt. Set-Up wist erop en over te gaan en won deze set met 25-23. 

Gelukkig hebben de meiden al vaker 5setters gespeeld en ook deze keer waren ze niet uit het veld te slaan. 

De meiden wisten wat ze moesten doen en Loes Kuipers sprak de meiden nog even moed in om 15 punten volle bak te gaan. Door mooie aanvallen van Indy Maathuis en serveseries van Richelle Westerhof, Kim Paus en Anouk Velthuis werd een mooie voorsprong opgebouwd. Mede door een aantal geluksmomentjes vielen de ballen aan de juiste kant op de grond. Hiermee hebben we de 5e set binnengesleept met 12-15.

Een spannende wedstrijd met twee teams die aan elkaar gewaagd waren.

A.s. zaterdag speelt MC 2 tegen Devoko Denekamp MC 3 om 12.30 uur.