Reminders spelregelcafe

Hallo leden,

Hierbij een reminder voor het spelregelcafé!

Wanneer: zaterdag 2 september Start: 11.00 uur Voor wie: verplicht voor alle leden vanaf 16 jaar (ook de leden die dit jaar 16 worden) die de instaptoets nog niet hebben gemaakt Waar: zaal Kottink Tijdens deze ochtend zal het beleid rondom opleiden scheidsrechters binnen Tornado uitgelegd worden. Vervolgens gaan we het spelregelcafé openen en wordt de toets afgenomen. Aan het eind van de ochtend is het de bedoeling dat een ieder een instaptoets aflegt. Wil iedereen daarom een laptop of ipad meenemen?

Daarnaast zijn de leden die geen uitnodiging hebben ontvangen vanzelfsprekend ook van harte welkom. Het is altijd goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en regels rondom het fluiten. De leden die zich inmiddels hebben afgemeld om goede redenen mogen dit bericht als niet verzonden beschouwen.
Met vriendelijke groet,

Leden van de commissie wedstrijdzaken