Prijswinnaars Tornado Loterij nemen prijs in onvangst

Op 01 september 2017 heeft de trekking van de Loterij van VV Tornado plaatsgevonden. Dit gebeurde voorafgaand aan de 2e editie van Volleywood, een gezellig volleybaltoernooi met aansluitend een spetterende feestavond.

De winnaars van de hoofdprijzen werden tijdens Volleywood bekend gemaakt door de voorzitter van Tornado, Rene Hutten. Vervolgens zijn de overige prijswinnaars gepubliceerd via de site van Tornado en Facebook. Alle prijswinnaars zijn individueel benaderd en op de hoogte gebracht van het nieuws: aan de verbaasde reacties te horen had niemand rekening gehouden met een prijs in de loterij. Iedereen was dan ook blij verrast met een prijs op hun loten.

Op donderdag 7 september vond de uitreiking van de prijzen plaats bij Derkink aan de Langeveenseweg. De eerste prijs, een waardebon van Tuincentrum Heerdink, werd gewonnen door Isa Acar. De tweede prijs, een waardebon van Euronics Installatiebedrijf Derkink, ging naar Ida Waaijer. Wout Gehring ging er met de derde prijs vandoor: een waardebon van Plus Wallerbosch.

Ook de overige prijswinnaars kregen op 7 september hun prijs uitgereikt, de meeste in de vorm van waardebonnen, maar ook verzorgingspakketten en een fruitmand ging met de mensen mee naar huis. Wij als VV Tornado hopen dat iedereen veel plezier heeft van hun prijzen. Wij willen onderstaande ondernemers bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen:

Tuincentrum Heerdink, Euronics Installatiebedrijf Derkink, Plus Wallerbosch, Haarhuis IJzerwaren, Ribhouse Texas, Tankstation Mos, AB Veldhuis, Hamer Schoenen, Bakkerij de Bökke, Het Modehuuske, Paardenmelkerij Sand, Land van Maas en Webbink, De Korenbloem, Kapsalon Marita, Kapsalon Très Jolie, Van Etje, Bakkerij de Kraai, Keurentjes, DA Margriet, Roma Nova, Jos Overmeer Tweewielers, Bistro de Kruidentuin, De-IT, Ilse Kottink De Pedicure, Yoga Carin Weerink, Restaurant Jan Steen, The Cube Shop, Reinerink Vis, Reekers Tuinmachines en de Boerenbond.