PMA Schilders mede hoofdsponsor Tornado D1

FullSizeRender

De volleybalclub van Geesteren heeft een extra hoofdsponsor aan het vlaggenschip weten te verbinden: PMA Schilders.

Voorzitter René Hutten geeft aan dat Tornado continu bezig is zich een weg te banen naar de top van de regionale volleybalwereld. “Hierbij is het doel een zo hoog mogelijk divisieniveau te spelen met intern opgeleide spelers. Zowel de Nevobo-teams als de talentvolle jeugdteams worden zoveel als mogelijk getraind door een aantal ervaren en gediplomeerde trainers. Om de mogelijkheden te benutten, het hoge niveau vast te houden en die mogelijkerwijs zelfs uit te breiden, zijn financiële aanvullingen noodzakelijk. Het is dan ook geweldig dat PMA Schilders zich heeft verbonden aan Tornado.”

PMA Schilders is in 2009 ontstaan door het samengaan van de schildersbedrijven Plegt-Maathuis uit Geesteren en Arendshorst Schilders uit Vriezenveen. Het schildersbedrijf heeft 15-20 medewerkers in dienst, is eigendom van Robert en Ingrid Maathuis uit Geesteren en sponsort al jaren diverse sportverenigingen en -activiteiten.

“Wij als Geesternaren vinden sport voor deze gemeenschap zeer belangrijk. Voor de leefbaarheid van het dorp Geesteren is sport onmisbaar. Het is voor iedereen fijn te kunnen sporten bij een vereniging die daarvoor voldoende en goede middelen heeft, en daarvoor is sponsoring belangrijk. Dit geldt natuurlijk ook voor Tornado en daar willen wij graag aan meewerken. Daar komt bij dat de visie van Tornado ons zeer aanspreekt, met name het doel om zo hoog mogelijk niveau te spelen met eigen opgeleide spelers. Wij zien graag dat de jeugdige spelers een kans krijgen om in Tornado 1 te spelen”, laat Robert Maathuis weten.

Gedeeld hoofdsponsorschap

Met Slagerij Hemmer als hoofdsponsor en tevens shirtsponsor van Tornado 1, nu aangevuld met een tweede shirtsponsor, heeft Tornado een betrokken koppel als hoofdsponsoren die de volleybalvereniging een warm hart toedragen. “PMA Schilders is voor ons geen onbekende”, benadrukt clubpreses Hutten. “Al enige jaren zijn zij sponsor van een jeugdteam. Dat ze de sponsoring bij Tornado willen uitbreiden naar het mede-hoofdsponsorschap van Tornado 1 geeft aan dat zij betrokken zijn bij de vereniging. En dat zijn de beste sponsoren.”