Opgave en vertrek NK Emmeloord

Beste supporters,

Er hebben zich ongeveer 75 personen opgegeven, dat betekent dat we in twee bussen afreizen naar Emmeloord. De bussen zijn inmiddels gereserveerd. We gaan met een bus van de firma oude Wesselink en de “Schoolbus van sponsor Preston Palace”. We vertrekken uiterlijk zaterdagochtend om 7.00 uur vanaf het KOTTINKPLEIN.

Jullie worden verzocht je om 6.45 te melden in het voorcafe waar jullie ontvangen worden met een koffie koffie, krentenwegge en cake en waar tevens de busindeling bekend wordt gemaakt.

Het belooft bij voorbaat al een gezellige dag te worden, we maken er ongeacht de uitslag een geweldig feestje van. De organisatie heeft gezorgd voor trommels, muziek e.d. Maar iedereen dit in bezit is van ratels of andere geluid makende attributen wordt verzocht deze mee te nemen. Ze zullen weten dat Tornado heeft huisgehouden in de sporthal te Emmeloord.

Hieronder de lijst met de personen die zich hebben opgegeven, mocht je er niet bij staan en je wilt mee laat het ons z.s.m weten.

 

De meiden zullen het moeten doen, wij kunnen niets anders dan hen “schreeuwen” naar de overwinning. Aan de twaalfde man zal het niet liggen. Tot zaterdagmorgen

De organisatie NK Emmeloord