Opgave CSI 2018

Beste leden, kaderleden, erelid en ouders van jeugdleden die zich gaan inzetten tijdens het CSI,

Allereerst hartelijk dank voor jullie opgave om te helpen bij het CSI dat plaatsvindt van 3 t/m 9 juli aanstaande. We zijn blij dat jullie wederom bereid zijn om voor Tornado jullie handen uit de mouwen te steken tijdens het CSI.

In onderstaande link vinden jullie de indeling zoals we die op basis van jullie opgaven hebben gemaakt. Wanneer je onverhoopt toch niet kunt, regel je zelf vervanging en geef je dit per omgaande door via secretaris@vvtornado.nl

opgaven CSI 2018

Er zijn een aantal praktische zaken die jullie moeten weten:

• Voordat je aan de werkzaamheden begint, moet je je melden bij de unit van Oost Best Events (Leuveld). Hier meld je je aan en geef je door dat je voor Tornado werkzaamheden gaat verrichten. Dit is voor de urenregistratie. Tornado krijgt namelijk per uur een vergoeding. Wanneer je klaar bent met je dienst, meld je jezelf daar ook weer af.
  • Er wordt door Leuveld gezorgd voor een T-shirt. Willen jullie er met name op de zondag rekening mee houden dat je wanneer het warm weer is, toch gepaste kleding draagt. Dat wil zeggen een lange broek, of in ieder niet boven de knieën?
  • Voor de mensen die op zondag werken wordt gezorgd voor een broodje o.i.d. wanneer je langere tijd in touw bent.
  • Tijdens de werkzaamheden moet je jezelf kunnen legitimeren! Zorg dus voor Paspoort, ID kaart of iets dergelijks.
  • Leuveld wil voor hun administratie ook een kopie van jullie ID hebben. Deze dien je voor aanstaande maandag  in te leveren bij Nienke Eertman, De Potstal 8 in Geesteren (Nieuwbouwwijk plan Hutten). Dit geldt alleen als je voor de eerste keer helpt, of je ID bewijs dat Tornado had van eerdere werkzaamheden, verlopen is. In het overzicht zijn dit de mensen die rood gearceerd staan. De groen gearceerde mensen hebben nog een geldige ID kopie bij Tornado liggen, dus voor hen is dit niet nodig. De kopie ID kan in de brievenbus worden gedaan.
  • Op vrijdag, zaterdag en zondag wordt er entree gevraagd. De mensen die op een van deze dagen werkzaam zijn moeten vooraf een bandje ophalen bij Nienke Eertman (adres zie boven). Deze bandjes krijgt Tornado niet eerder dan zaterdag 1 juli. Omdat het voor Nienke niet te doen is iedere dag in huis te blijven, kan dit op de volgende momenten:
    • Zondag 2 juli tussen 10.00 en 12.00 uur
    • Maandag 3 juli tussen 16.00 en 18.00 uur
    • Dinsdag 4 juli tussen 19.00 en 21.00 uur

We gaan er van uit dat alles op deze manier duidelijk is. Schroom niet te vragen, wanneer dit niet zo is.

Met galopperende groet,

De CSI commissie;