Oliebollenactie Tornado zaterdag 26 november 2016

Aan:   jeugdleden van niveau A, B en C en de mini’s van CMV niveau 6, seniorenleden en kaderleden

Hallo volleybalsters, volleyballers en kaderleden,

images

De jaarlijkse oliebollenactie van volleybalvereniging Tornado vindt dit jaar plaats op

zaterdag  26 november 2016

Ook dit jaar is weer de hulp van vele leden nodig. Daarom vragen wij jullie vriendelijk maar dringend om mee te helpen om de oliebollen aan de inwoners van Geesteren te verkopen.

Vul het formulier, dat jullie ook op de training hebben ontvangen, volledig in en lever dit z.s.m., maar in ieder geval uiterlijk zaterdag 12 november in bij  Dorien van der Aa (Dorpsstraat 25). Je mag je opgave ook mailen naar AC@vvtornado.nl

Kom, indien mogelijk, zoveel mogelijk per auto om een vlotte verkoop in het dorp en in het buitengebied te bespoedigen. Voor de jeugdleden: als je vader of moeder mee wil rijden, wil je dat dan ook vermelden op het formulier of in de mail?

Wij zien jullie graag allemaal op zaterdag 26 november a.s. aan de Meijersweg 25 in Geesteren bij de familie Wolberink.

Met ieders inzet wordt het weer een leuke en goede dag! Alvast bedankt en tot ziens op 26 november  a.s.

De activiteitencommissie:

Wencke Huurneman, Yvette Maathuis, Henk Dierink, Dorien van der Aa, Anouk Oude Wesselink,  Anneke Kuipers en Mireille Westerhof