Nieuwjaars-vierkamp Tornado D1 in de Ransuil

Tijdens de Feestdagen hebben we zelfs in de zaal een heuse winterstop. Even paar weken niet trainen, even wat andere zaken om bij stil te staan. Echter, te lang stil staan is ook niet goed, vandaar dat Dames 1 op zondag 4 januari, een dag na de eerste ronde in de Open Club Kampioenschappen, de draad weer op gaat pakken met een vierkamp in de Ransuil.

Vanaf 10.30 uur zal het eerste fluitsignaal klinken en gaan we drie wedstrijden spelen. Hieronder wordt het volledige programma voor 4 januari weergegeven

Schermafbeelding 2014-12-19 om 16.59.05

We hebben deze zondag drie gastteams die ook graag goed aan de tweede seizoenshelft willen beginnen. VC Sneek 3, ook tegenstander in de 1e Divisie A, komt met hun jonge selectie naar Geesteren. Trainer coach HJ de Haan staat momenteel in de degradatie zone en zal er in de tweede helft alles aan willen doen, van die plaats af te komen.

Daarnaast hebben we twee gastteams uit Duitsland. Als eerste komt het team wat in de voorbereiding ook al tijdens het Herman Smienk Tournooi in Geesteren aanwezig was, weer terug. SCU Lüdinghausen (ten zuiden van Münster)  komt uit in de Regionalliga West en bezet daar momenteel de 7e plaats. Trainer Marco Bendig reist op zaterdag al aan en traint zaterdagavond nog in de Ransuil, en maakt er een voorbereidingsweekend van.

Als derde gast van deze vierkamp komt het team van SC Spelle Venhaus. Het team uit Spelle (net even voor Osnabrück) is dit jaar als promovendus bezig aan een sterk seizoen in de Regionalliga NordWest. Daar bezetten ze momenteel de 5e plaats. De ploeg van Michael Spratte speelt op 21 december de laatste wedstrijd uit de heenronde en heeft dan pas pauze.

Een mooi deelnemersveld om goed te starten in 2015 en om na de feestdagen direct goed weer in het ritme te komen voor de 2e seizoenshelft. Wij wensen alle deelnemers een geweldige volleybal toernooi toe, en de speelsters hopen op de steun van het publiek. Want Tornado wil tonen wat het in haar mars heeft, en zal alles geven tegen SC Spelle Venhaus, SCU Lüdingshausen en VC Sneek 3.