Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen.

Het kenmerk van een jeugdig team is wisselvalligheid in presteren. We dachten tot aan vorige week dat dit niet voor ons gold. Echter hebben we ons daarin vergist. Na 3 prima wedstrijden waarin we groei hebben kunnen laten zien, liepen we zaterdag een flinke zeperd op.

Dat voelt niet fijn en ik kan u verzekeren dat ik op die momenten volleybal helemaal niet leuk vind. Gelukkig duren die momenten niet erg lang. De volgende morgen zag de wereld er al weer een stuk vrolijker uit. En trouwens, lang stilstaan bij zaken die niet goed gaan levert ook niet heel erg veel op, behalve negatieve energie.

Afgelopen week zijn we verder gegaan met waar we daarvoor mee bezig zijn geweest. Het niveau van ons spel verhogen. Oftewel keihard trainen.

Vandaag beter dan gisteren, morgen beter dan vandaag.

Of dat voldoende is om de punten vandaag in Geesteren te houden kan ik u nu nog niet vertellen. Na de wedstrijd weet ik meer. De uitwedstrijd tegen SVS in Schalkhaar was erg spannend. In 3 van de 4 sets was het verschil slechts 2 punten. Het beloofd wat dat betreft vandaag een interessante wedstrijd te worden.