Michel Schoppmann nieuwe hoofdtrainer Tornado Geesteren

Tornado heeft overeenstemming bereikt met Michel Schoppmann om zich met ingang van het komend seizoen 2021-2022 te verbinden als trainer/coach aan de 1ste selectie van Tornado Geesteren.

Het bestuur en de technische commissie van Tornado zijn erg content met het soepele verloop van de gesprekken met Michel. “Al vanaf het eerste gesprek bleken we op dezelfde golflengte te zitten als het gaat om de ontwikkeling van speelsters en dat van volleybal in het bijzonder. We zijn dan ook blij dat we snel tot overeenstemming kwamen tot het sluiten van een contract. Met Michel hopen we het komende jaar jeugdig talent te integreren in de prestatielijn van Tornado.”  aldus voorzitter Rene Hutten.

Michel Schoppmann  heeft als speler vele jaren ervaring met het spelen van volleybal. En sinds zijn 26e al bezig met het geven van trainingen eerst aan de jeugdteams daarna aan damesteams. Michel is geen onbekende voor Tornado. In het verleden is hij 5 jaar actief geweest bij Tornado,  daar heeft hij  mooie jaren gehad wat resulteerde in een kampioenschap met dames 1, Nederlands kampioen met de A-meiden en succesvolle opleidingsjaren bij de C jeugd. In zijn trainers periode heeft hij ervaring opgedaan van eerste klasse tot en met eredivisie met op elk niveau zijn eigen charme.

Twee jaar geleden had hij een punt achter het volleyballeven gezet maar dit volleybalseizoen toch weer aan de slag gegaan bij de Bevers, maar door corona na 2 wedstrijden niet meer actief kunnen zijn. ”Volleybal was voor mij nog niet afgerond en het afgelopen jaar kriebelde het toch wel weer.  Op het juiste moment ben ik in contact gekomen met Tornado, de eerste contacten waren goed, vertrouwd en ik merkte dat er een gedeelde passie  is. De passie voor het volleybal, een meidengroep zien ontwikkelen en jeugdig talent inpassen in de prestatielijn van Tornado. Met gedrevenheid en plezier, heb ik heel veel zin om straks in het nieuwe seizoen bij Tornado aan de slag te gaan”, aldus Michel

Met de aanstelling van Michel komt een einde aan de verbintenis die Tornado had met Patrick te Vaarwerk “We zijn Patrick veel dank verschuldigd voor de ontwikkeling die Tornado de afgelopen 5 jaar  heeft doorgemaakt en de resultaten die er met Tornado zijn bereikt. We wensen Patrick heel veel succes bij zijn verdere stap in zijn trainers carrière bij Rivo Rijssen”, aldus Hutten