Met TORNADO naar het NOJK

Beste sportvrienden,

Zoals jullie weten hebben de meiden van Tornado A1 zich gekwalificeerd voor de finale van het NOJK in Lichtenvoorde. Dit is een geweldige prestatie en op zich al een reden voor een feestje. De meiden willen in Lichten voorde laten zien dat zij niet voor niets gekwalificeerd zijn en gaan het beste uit hun zelf halen, en wie weet wat er dan mogelijk is.

FullSizeRender

Daar hebben ze de steun van vele supporters voor nodig, we hebben dan ook een bus besteld voor 50/60 personen. Er is een sponsor gevonden die de buskosten voor zijn rekening neemt. In de bus wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

imgres-2images-4

Hierbij een oproep aan de jeugd geef je op de bus moet vol, en dit kan heel simpel door een mailtje te sturen naar de penningmeester@vvtornado.nl. Deze oproep geldt ook voor de ouders van de speelsters die zich nog niet hebben opgegeven. Doen, want jullie steun hebben ze nodig. Wij zullen zorgen voor muziekinstrumenten en natuurlijk zullen de tornado vlaggen en gele dassen ook niet ontbreken.

Het zou geweldig zijn als jullie allemaal de iets geels aan zouden doen, dan mag ook het Tornado shirt zijn, Lichtenvoorde moet weten dat Tornado aanwezig is. Maar dat zeker goed komen.

# TROTS OP TORNADO

# TROTS OP DE MEIDEN VAN A1

# TROTS OP DE TORNADO SUPPORTERS.

images-1imgresimages-2FEESTJEOpgave is nog mogelijk tot volgende week dinsdag 8 maart, VOL is VOL en meldt je nu aan.