Matthijs Bult trainer/coach TORNADO D2 vanaf seizoen 2015/2016

Het Tornado bestuur en Technische Commissie zijn er in geslaagd om Matthijs Bult (38) voor het komende seizoen 2015/2016 aan te stellen als trainer/coach van Tornado D2. Matthijs zal de vertrekkende trainer/coach Annet Kinkelder opvolgen.

Carrière Matthijs Bult: Pollux H2, promotieklasse, Longa’59 H1 tweede divisie, Setup ’65 H1 tweede divisie, Setup ’65 D1 Top divisie, Setup’65 H1 derde divisie.

“Ik ben een fanatieke no-nonsense trainer!. Een van mijn doelen is om iedere speler/speelster een belangrijk onderdeel van het team te maken. Ik motiveert mijn spelers/speelsters altijd om het beste uit zichzelf te halen. Iedereen weet waar die aan toe is, ik ga op een open, eerlijke en respectvolle manier met mijn spelers/ speelsters om. Het is eenvoudig om te begrijpen wat de rollen en taken van een ieder in een team zijn. Duidelijkheid geeft rust zodat je druk kunt zijn met dat waar je eigenlijk voor komt. Plezier beleven aan het volleybalspel, jezelf ontwikkelen, en beter worden” aldus Bult.

Bult vervolgd: “De visie en de ambitie die Tornado voor ogen heeft past uitstekend bij mijn werkwijze en trainingsmethodiek. Ook zie ik veel mogelijkheden voor een directe samenwerking met de trainer van Tornado D1, als het gaat om ontwikkelen van talent. Ik zie de samenwerking dan ook met veel vertrouwen tegemoet. De ambitie van om jeugd op te leiden en twee teams in de divisie te laten spelen maakt voor mij de puzzel compleet.”

De in Oldenzaal woonachtige trainer is een echt volleybaldier met gevoel voor mensen. Het bestuur van Tornado en de TC zijn dan ook bijzonder blij met het aantrekken van Mathijs en zijn ervan overtuigd dat hij als opleider de speelster uit Tornado’s 2de team en de jeugdige aankomende talenten nog beter kan laten volleyballen.