Matthijs Bult nieuwe hoofdtrainer van Tornado

De Technische Commissie en het bestuur zijn content met de benoeming van Matthijs Bult als hoofdtrainer bij Tornado. Matthijs Bult zal dit seizoen al de selectie van Tornado D1 van oefenstof voorzien en de coachende taak op zich nemen.

Matthijs traint en coacht momenteel het 2de team van Tornado. Het bestuur is zeer verheugd ook te kunnen melden dat afgelopen donderdag overeenstemming is bereikt over het benoemen van ook een nieuwe trainer/coach voor het 2de team van Tornado. Binnenkort zal de opvolger van Matthijs bekend worden gemaakt.

“Voor me ligt een mooie uitdaging”, aldus Matthijs Bult. “Gedurende het lopende seizoen heb ik gezien en ervaren dat er heel veel potentieel/ talent binnen de vereniging aanwezig is. Dit is niet alleen bij Tornado D1 maar zeker ook bij de overige leden, jeugdleden en vooral het Kader. Daarnaast is Tornado een fijne vereniging om voor te werken. Er heerst een recht door zee mentaliteit, daar hou ik van. Toen ik werd gevraagd om dames 1 te gaan trainen/ coachen volgend seizoen was de keuze niet al te moeilijk” vervolgd Matthijs.

“Buiten het feit dat het stuk voor stuk hartstikke leuke meiden zijn, is Dames 1 een erg jong talentvol team dat erg leergierig is. Ze hebben de afgelopen jaren training gehad van een prima trainer. Hun “rugzak” is goed gevuld. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met Albert Abbing (2e trainer) een goede eenheid vorm. Samen kunnen we voortborduren op hetgeen ze al geleerd hebben de afgelopen jaren om zodoende het potentieel en talent verder ontwikkelen.”

De voorzitter van de technische commissie heeft inmiddels de selectie ingelicht over het benoemen van Matthijs als hoofdtrainer. De gehele selectie toonde zich meer dan verguld met deze benoeming.