Kinderopvang de Boerderij nieuwe kledingsponsor Tornado Dames 7

Tornado en vooral de dames van het zevende team zijn trots dat ze de naam van Kinderopvang de Boerderij tijdens de volleybalwedstrijden mogen dragen op hun wedstrijdshirt. Zeker ook omdat een aantal dames stage heeft gelopen bij De Boerderij. De plaatselijke kinderopvang op de boerderij van Irma en Harry Lohuis heeft een professionele, vertrouwde naam verworven. Al bijna dertien jaar zorgen de pedagogisch medewerkers ervoor dat alle kinderen met heel veel plezier naar de boerderij gaan.

Sinds een jaar is Kinderopvang De Boerderij ook een officiële VVE-locatie. Met name voor de peuters van 2,5 tot 4 jaar is dit een mooie uitdaging. Met het VVE-programma Uk & Puk worden kinderen spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Bewegen is voor kinderen ook heel erg belangrijk. En wat is mooier dan een prachtig afgeschermd erf, waar kinderen de ruimte hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Het omgaan met de dieren maakt het nog specialer. Wie wil er nu als kind nou niet met konijntjes knuffelen, kalfjes voeren of met boer Harry op de trekker. Kortom: Kinderopvang De Boerderij, als het om de toekomst van uw kind gaat.

Een extra uitdaging
Dat de folie Lohuis ook de sport belangrijk vindt en een warm hart toedraagt heeft Irma al jaren bewezen door het volleybalteam van dochter Elke te coachen.