Kerstgroet Tornado

Beste leden van Tornado

Het einde van het jaar komt naderbij, de eerste helft van het volleybal seizoen zit erop, de balans kan worden opgemaakt. Helaas moeten we constateren dat Dames 1 op dit moment onderaan staat in de 2de divisie, de meiden zijn vol vertrouwen en zullen zeker in de tweede helft van het seizoen van zich laten horen. Ook hebben zich al de eerste kampioenen aangediend, zo is o.a. Tornado Ma1 kampioen geworden van de hoofdklasse en mag in de 2de seizoenshelft uitkomen in de Topklasse.

Maar het allerbelangrijkste is dat wij ook zien dat jullie iedere week weer heel veel plezier beleven aan het volleyballen, door lid te zijn van Tornado. Dat is waar we het allemaal voor doen.

Saamhorigheid is een kernwaarde van iedere organisatie, en dit geldt ook voor Tornado,  het gevoel dat je bij elkaar hoort. Trots bent op Tornado. En plezier hebt en geniet van het feit dat je lid bent van deze vereniging.  Het uitgangspunt zou moeten zijn dat wij de saamhorigheid binnen de Tornado willen vergroten. Ook de teamgeest dient zich niet te beperken tot de teams onderling, maar dient van toepassing te zijn op de gehele vereniging.  Dit lijkt ons een prachtige doelstelling voor een ieder lid van Tornado en sluit aan bij de kerstgedachte.

Kerst is een feest van saamhorigheid, van warmte, gezelligheid, goede wil, vergevingsgezindheid en vertrouwen in de toekomst. Op de drempel van het nieuwe jaar dank wij jullie nogmaals voor jullie vertrouwen, inzet en betrokkenheid. Graag wensen wij jullie sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar, waarin wij de toekomstbestendigheid van Tornado met vertrouwen tegemoet zien.

Namens het bestuur vvTornado