Kan Tornado D1 de punten in Geesteren houden?

Tornado D1, uitkomend in de 2e divisie, is ook al een tijdje voorbereidend bezig. Trainer/coach Matthijs Bult en zijn assistent trainer Albert Abbingh zijn er in geslaagd om een representatief en 2e divisie waardig team samen te stellen. Eén speelster is vorig seizoen gestopt. Het is echter vrij snel gelukt om de nodige vervanging/versterking toe te voegen.

Uit eigen leden zijn dat Danique Hutten, Eline Meijer, Birke Kuipers, Esmee oude Avenhuis, Silke Leus, Loes Kuipers en Romy Loohuis aangevuld met Jopke SchutteJoanne Maat en Giorgia Rond, zodat er voor komend seizoen een compleet team staat dat de afgelopen weken in de voorbereidingen, al mooie dingen heeft laten zien.  Een relatief jong team dat zichtbaar plezier heeft in het spelletje, dat duidelijk enthousiasme en motivatie uitstraalt en waar we komend seizoen met genoegen naar kunnen kijken.

De thuiswedstrijden zullen zoals altijd op centrecourt gespeeld worden, en we hopen samen met veel publiek sfeervolle wedstrijden en attractief volleybal te zien.  De gaan ook zeker in de competitie voor een uitstekend resultaat.

Zaterdag aanstaande spelen ze hun eerste thuiswedstrijd om 16.00 uur tegen SSS Barneveld D1 en hopelijk wordt dit het eerste succes in de competitie.  Uiteraard hopen de meiden op de steun van het publiek.