Indeling CSI Tornado Leden

Beste leden, kaderleden, erelid en ouders van jeugdleden die zich gaan inzetten tijdens het CSI,

Allereerst hartelijk dank voor jullie opgave om te helpen bij het CSI dat plaatsvindt van 11 t/m 17  juni aanstaande. We zijn blij dat jullie wederom bereid zijn om voor Tornado jullie handen uit de mouwen te steken tijdens het CSI.

Hieronder vinden jullie de indeling zoals we die op basis van jullie opgaven hebben gemaakt. Wanneer je onverhoopt toch niet kunt, regel je zelf vervanging en geef je dit per omgaande door via secretaris@vvtornado.nl

Er zijn een aantal praktische zaken die jullie moeten weten:

• Voordat je aan de werkzaamheden begint, moet je je melden bij de unit van Oost Best Events. Hier meld je je aan en geef je door dat je voor Tornado werkzaamheden gaat verrichten. Dit is voor de urenregistratie. Tornado krijgt namelijk per uur een vergoeding. Wanneer je klaar bent met je dienst, meld je jezelf daar ook weer af. Deze unit staat achter de VIP tribune en de feesttent (zelfde plaats als voorgaande jaren).

Donderdag t/m zondag zit hier iemand. Help je de avonden met de opbouw, dan meld je je bij een van de mensen van Oost Best Events. Wanneer je dinsdag of woensdag helpt met afwassen kun je je melden in de keuken van het restaurant op het strodorp. Ingang achter de tent, zelfde plek als vorig jaar.

• Er wordt door Leuveld gezorgd voor een T-shirt. Willen jullie er met name op de zondag rekening mee houden dat je wanneer het warm weer is, toch gepaste kleding draagt. Dat wil zeggen een lange broek, of in ieder geval niet boven de knieën?
  • Tijdens de werkzaamheden moet je jezelf kunnen legitimeren! Zorg dus voor Paspoort, ID kaart of dergelijks.
  • Iedereen die helpt moet tevens een bandje Deze moeten vooraf worden opgehaald bij Nienke Eertman, De Potstal 8, Geesteren (plan Hutten). Omdat het voor Nienke niet te doen is iedere dag in huis te blijven, kan dit op de volgende momenten:

Dinsdag  5 juni  tussen 16.00 en 18.00 uur

Woensdag 6 juni  tussen 16.00 en 18.00 uur

Zaterdag 9 juni  tussen 17.30 en 19.00 uur

We gaan er van uit dat alles op deze manier duidelijk is. Schroom niet te vragen, wanneer dit niet zo is.

Met galopperende groet,

De CSI commissie;