Hans Wekking nieuwe trainer Tornado D2 Geesteren

Tornado heeft overeenstemming bereikt met Hans Wekking om zich met ingang van het komend seizoen 2021-2022 te verbinden als trainer/coach aan de 2de selectie van Tornado Geesteren
Het bestuur en de technische commissie van Tornado zijn erg content met het soepele verloop van het gesprek met Hans. “Hans is een oude bekende van Tornado en keert terug op het ‘oude nest’. Hans leert speelsters kritisch naar zichzelf te kijken. Waar kan ik me zelf verbeteren en wat heb ik nodig om dat te bereiken. Hans verwacht dat speelsters hun talenten laten zien en hij gaat daar op verder bouwen. Tevens verwacht hij dat iedereen met beleving speelt. We zijn dan ook blij dat we snel tot overeenstemming kwamen tot het sluiten van een contract. Met Hans hopen we het komende jaar jeugdig talent te integreren in de prestatielijn van Tornado.” aldus voorzitter Rene Hutten.

Op het juiste moment ben ik in contact gekomen met Tornado, het eerste contact voelde goed, ik kende Tornado vanuit het verleden. Vindt het vooral leuk om weer terug te zijn bij Tornado. Voor mij een uitdaging om een meidengroep te laten ontwikkelen en jeugdig talent in te passen in de prestatielijn van Tornado. Met gedrevenheid en plezier, heb ik heel veel zin om straks in het nieuwe seizoen bij Tornado aan de slag te gaan”, aldus Hans.