Halley maatje te groot voor Tornado

Vol goede moed en enthousiastme werd er 27 januari vertrokken naar Wehl. Na een fanatieke warming up werd er om 17.00 begonnen met de wedstrijd om de 2e plaats.

Tornado begon de 1e set met een gevarrieerd spel en een sterke blokkering. Van beide kanten werd er een sterk spel neergezet, maar persoonlijke foutjes werden gemaakt aan de kant van Tornado. Bij een stand van 11-9 haalde coach Patrick ter Vaarwerk zijn team bij elkaar voor een time-out. Kleine persoonlijke fouten werden hierna opgelost waardoor het eigen spel kon blijven worden gespeeld. Het ging gelijk op, na een stand van 21-21 kon Tornado uitlopen naar een eindstand van 23-25. Set 1 binnen voor de ploeg uit Geesteren.

Set 2 begon Tornado met veel persoonlijke fouten. Passes konden moeilijk worden gebracht en ballen werden niet afgemaakt. Hierdoor kon Hally een eigen gevarrieerd spel spelen waardoor ze al snel uitliepen maar een voorsprong van 14-8 Tornado haalde later nog een aantal punten in maar uiteindelijk was het Hally die de 2e set aan het langste eind trok met een stand van 25-18.

Set 3 en 4 stoomde de ploeg uit Wehl door. Door een sterke serve kon Tornado de pass niet onder controle krijgen. De foutenlast ging omhoog. Over de eindstanden van beide sets kan er kort worden gezijn. 25-14 en 25-13 voor Hally. Een terechte overwinning voor Hally uit Wehl. De ploeg speelde een sterker spel dan Tornado.

Namens Tornado willen de speelsters het meegereisde publiek bedanken voor de aanmoediging. Koppies omhoog en volle bak trainen voor de volgende wedstrijd. Volgende week speelt Tornado om 16.00 thuis tegen Volverijs uit Ter Borg.