Goed nieuws!

Beste leden en ouders/verzorgers van onze leden,

Twee weken geleden hebben we in de persconferentie te horen gekregen dat er vanaf 2 maart weer iets meer mogelijk is in de sportwereld. Er mag buiten in teamverband gesport worden door speelsters tot een leeftijd van 26 jaar. Achter de schermen waren wij voornemens om voor de CMV en de C, B en A-jeugd een activiteit te organiseren, dit sluit mooi aan bij deze versoepelingen.

Voor de Jeugd (A, B en C) wordt een bootcamp georganiseerd in samenwerking met Fyon. De betreffende leden krijgen hier nog gedetailleerde informatie over. Heb je hier interesse in, hou er dan rekening mee dat jullie in maart (vanaf 13 maart) en april de mogelijkheid krijgen om je aan te melden voor een wekelijkse bootcamp op de zaterdagochtend. Hou voor meer informatie over het opgeven, de data en tijdstippen onze facebook en instagrampagina in de gaten.

Voor de CMV wordt er een activiteit georganiseerd op het gebied van sport en spel. Tijdstippen worden zoveel mogelijk gelinkt aan de oorspronkelijke trainingstijden van teams. Ouders en leden krijgen meer informatie opgestuurd vanuit de technische commissie (afvaardiging CMV).

Ondanks de versoepelingen kunnen we nog steeds het echte spelletje niet optimaal oppakken. Seizoen 2020 – 2021 zou op dit moment in de afrondende fase zitten. Tornado heeft daarom besloten niet meer in de teamsamenstelling van dit seizoen te trainen. De technische commissie streeft ernaar om in de week van 29 maart de teamindeling voor seizoen 2021 – 2022 rond te hebben en met jullie te delen.

Vanaf 6 april (maandag 5 april is tweede paasdag) gaan we, wanneer het weer het toelaat, weer starten met volleyballen. Dit gebeurt in de nieuwe teamsamenstelling op het STEVO terrein. Voor de jeugdafdeling zal het dan ook nog enkele weken mogelijk zijn om mee te doen aan de bootcamp. Elk team zal minimaal 1 uur worden ingeroosterd voor het buitensporten. Wanneer het weer toegestaan is om ook binnen te sporten zal er een trainingsschema gereed zijn om direct van start te kunnen gaan.

We hopen jullie snel weer te zien!!

Een sportieve groet,

Bestuur en Technische commissie Tornado.