GEEF JE OP VOOR 15 APRIL VOOR HET WIJKVOLLEYBALTOERNOOI!!!

Het jaarlijkse volleybaltoernooi in Geesteren vindt dit jaar plaats op 31 mei op de velden van voetbalvereniging STEVO. Deze 38e editie zal er echter anders uit gaan zien dan voorgaande jaren. Het toernooi krijgt een andere opzet: er worden naast poules voor wijkteams ook poules gemaakt voor vrienden-, familie-, collega- of mixteams. Deelnemende teams kunnen vooraf aangeven op welk niveau zij willen spelen: recreatief of prestatief. Met de vrije opgave wil de organisatie, de Wijkvolleybalcommissie van volleybalvereniging ‘Tornado’, meer mensen de mogelijkheid geven aan dit gezellige dorpsevenement deel te nemen.

Na opgave worden alle teams benaderd om ook mee te doen aan de barbecue, die na afloop van het toernooi zal plaatsvinden. Elk team wordt hierover geïnformeerd per mail. Het volleybaltoernooi van Tornado wordt al jarenlang ervaren als een erg gezellig evenement en met deelname van over honderd teams is het ook altijd zeer succesvol geweest.

Clown en springkussen
Aan de kinderen is ook gedacht: de Activiteitencommissie zorgt voor een clown en springkussen.

Geef je op voor 15 april via e-mail wijkvolleybal@vvtornado.nl

De organisatie van het wijkvolleybaltoernooi bestaat uit,

Frans Heesink, Mirjam hilberink, Esmee Huzink, Martin Olimulder en Cheryl Kemna