Fyon is naast sponsor ook samenwerkingspartner van Tornado.

Fyon wil haar diensten vereniging breed gaan inzetten bij Tornado. Als vereniging hebben we geïnvesteerd in meetapparatuur in samenspraak met RKVV Stevo. Tornado wil graag dat de leden zich beter ontwikkelen op het gebied van coördinatie, mobiliteit en snelheid om blessures op kortere en langere termijn te voorkomen. En dit zit in het programma van Fyon. De doelstelling is om dit samen met Fyon uit te rollen voor de gehele vereniging.

Fyon fungeert als een professionele, klantgerichte, innovatieve en laagdrempelige regionale fysiotherapeutische organisatie. Met allemaal hooggekwalificeerde medewerkers met diverse specialismen en ruime openingstijden. Het streven van Fyon is om alle locaties te laten voldoen aan de hoogste criteria met betrekking tot kwaliteit en dit te toetsen door een onafhankelijk audit bureau. Hierdoor is Fyon een topzorg/ pluspraktijk. Doel van Fyon is een adequate behandeling volgens de nieuwste inzichten en richtlijnen, zodat patiënten in het dagelijks leven weer optimaal kunnen functioneren.

Dames 7 van Tornado is zeer verheugd met het nieuwe wedstrijdtenue, aangeboden door FYON met als slogan “sterk in beweging”. En deze slogan maken de meiden waar. Ze spelen zeer verdienstelijk en staan momenteel 3de in de competitie.

Op de foto: Amy Leus, Anouk Wildemors, Laury Bruns, Aparna Leus, Linde Meinders, Maartje Harmelink en Bibi Nijland voelen zich trots met Marjon Stopel als afgevaardigde van Fyon.