FYON sponsor en samenwerkingspartner Tornado

Informatie avond FYON valt goed bij selectie Tornado, trainers en bestuur.
Tornado is bijzonder verguld met FYON (Fysiotherapie Oost Nederland) als partner bij de vereniging.
Vanaf seizoen 2018/2019 zullen zij ondersteuning bieden bij de trainingen van de selectie, Tornado D1 en D2.
Fyon is reeds gestart om onze selectie teams klaar te stomen voor de start van de competitie. Er is gewerkt aan de coördinatie, kracht, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen. De gehele selectie is hierop getest en meet resultaten zijn vastgelegd. Hierbij moet je denken aan sprongkracht, BMI, gewicht, uithoudingsvermogen, push-ups etc.  Meten is weten!!!!!!
Coördinatie en snelheid zijn de belangrijkste onderdelen die van belang zijn voor het volleybal. Om rally’s te winnen heb je dit nodig om het verschil te kunnen maken. Om hierin sterker te worden werkt de selectie van Tornado samen met FYON.
FYON werkt nauw samen met de trainers Klaske en Patrick om tot optimaal resultaat te komen van alle inspanningen.  Dit alles zal ook moeten leiden tot minder blessures. Belangrijk voor de trainers en speelsters van Tornado is het om te weten waar een geblesseerde speler terecht kan, zodat men bij blessures natuurlijk zo snel mogelijk weer kan aanhaken. Fyon regelt de zorg binnen Tornado. Namens FYON Geesteren is Marjon Stopel aanspreek punt.
Iedere maandag avond is er gelegenheid (1800-1900 u)  voor speelsters die klachten/blessures hebben, om advies in te winnen of een behandeling te ondergaan.  Daarna zal Marjon het eerste half uur van de training voor haar rekening nemen om te werken aan coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen.
Zie onderstaand de beelden van de informatie avond voor onze selectie die werd verzorgd door Marjon Stopel.