Fair Play beker seizoen 2013- 2014 voor Esmée oude Avenhuis

Tornado kenmerkt zich door de saamhorigheid, de betrokkenheid van de leden. En juist dat is een groot goed. Het doet ons als bestuur zeer goed dat we bij alle activiteiten die we organiseren een beroep op onze leden kunnen kunnen doen. Zonder de inzet van de commissies en de leden stelden we als vereniging niets voor.

Om bovenstaande enige kracht bij te zetten en jaarlijks op een of andere manier terug te laten komen op de jaarvergadering is er een vaste rubriek op de jaarvergadering de uitreiking van de fairplay beker.

En daar kun je mee thuis komen, daar mag je trots op zijn. Het betekent namelijk dat je bijzonder verdienstelijk bent geweest voor de vereniging. Dat je actief betrokken bent bij de vereniging.

Dit jaar was de keuze niet zo moeilijk, het bestuur was het er unaniem over eens de beker gaat dit jaar naar een Esmee oude Avenhuis die;

• Ook met het gooien en vangen van een bal is begonnen
• Menig keer kampioen geworden in de jeugd
• Betrokken is bij diverse club activiteiten
• Een “tornado” hart heeft, en “trots op Tornado”
• Trainster en coach is van de jeugd
• Sinds 2011 speelster van de 1ste selectie
• Niet wist dat coachen nog zenuwslopender kan zijn dan zelf in het veld staan
• is gepromoveerd tot model op de cover van Tornado Maq.