Dames 2 kon niet stunten in de bekerfinale.

Jl zaterdag hebben we de finale gespeeld van de regiobeker tegen Trivos. Dit team is kampioen geworden in de 3edivisie.

Het zou dus een zwaar potje worden.

Met de wedstrijdbespreking werden er videofilmpjes laten zien van oud trainers,Tc lid en oud speelster van Tornado om de dames  nog meer te stimuleren.

Er hing een leuke sfeer in de hal mede door een DJ die opzwepende muziek draaide.

In het begin van de wedstrijd waren de dames niet genoeg bij de les en Trivos kon een grote voorsprong nemen die niet meer werd weggeven.

Daarna kwamen we beter in ons spel en konden we nog enigszins bij blijven.

Maar door een iets betere servedruk kon Trivos deze set ook winnend afsluiten.

Ook in de 3e set was het spel van ons niet optimaal, we kwamen aan het einde van de set nog wel dichterbij maar helaas te laat en ook deze set werd verloren.

Trivos had met 3/0 gewonnen en dit was een terechte overwinning hoewel van onze kant we niet onze  beste wedstrijd hebben gespeeld.

Dit is wel te verklaren omdat we ook nog 2 p/d wedstrijden moesten spelen en je aan de dames kon merken dat het heel moeilijk was om nog een keer echt te vlammen.

We kunnen toch met z’n allen tevreden en trots zijn op de prestaties die we als team dit seizoen hebben geleverd. Helaas zijn we wel teleurgesteld in de Nevobo Oost, want een verliezend finalist telt blijkbaar niet mee. Er kon nog geen bloempje af!!