Bij Tornado geloven ze niet in de Sint

“Voor een team dat uit de tweede divisie komt en op een potje na nog ongeslagen is in de 1e Divisie, kun je alleen maar bewondering en respect hebben! Dat hebben we dan ook zeker en alhoewel ik de ploeg niet goed genoeg ken, heb ik het idee dat ook bij WSV een team staat dat al langer met elkaar speelt en dus teamervaring kan brengen in wedstrijden. Dat is een belangrijke factor, dit seizoen.”  Zegt trainer coach Gerjan Heerkes van Tornado over de tegenstander van aanstaande zaterdag.

“Wij beleven een seizoen met diepe dalen en hoge pieken. De balans tot nu toe is dat we van die eerste meer hebben meegemaakt, dan van de tweede, en die balans moeten we andersom zien te krijgen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want dat kost tijd. En die tijd is een factor die je niet kunt bepalen, alleen wat je in die beschikbare tijd doet. Daar zijn we doordeweeks mee bezig, alleen kunnen we dat niet voluit doen, door blessures, studerenden over ver met een ongunstig lesschema  en ziektegevalletjes tussendoor.

De twee langdurige blessures van Eline Meijer en Birke Kuipers werken ook niet in ons voordeel, dus blijft het een beetje roeien met de riemen die we wel hebben. Met die instelling gaan we zaterdag dan ook de uitdaging aan in Warnsveld en zullen proberen daar punten te halen.  We hebben dan wel een heel jong team, maar in Sinterklaas geloven de meesten niet meer, dus dat we punten cadeau krijgen geloven we niet. Knetterhard geloven in onszelf en werken aan de afspraken, dat is het devies voor zaterdag en dan kijken of we WSV kunnen verbazen!”   aldus Gerjan.

gh @ Vizier op Volleybal.