Beste leden van Tornado en ouders van jeugd- en CMV-spelers,

Binnenkort zullen de laatste trainingen voor de zomervakantie plaatsvinden. We willen jullie op de hoogte brengen van de volgende belangrijke informatie en data:

• De laatste trainingen van dit seizoen zullen plaatsvinden op vrijdag 7 juli 2017. Teams die in de sporthal trainen hebben afgelopen week hun laatste training al gehad in verband met nieuwe belijning. Teams die trainen in de gymzaal kunnen dus nog doortrainen t/m vrijdag 7 juli 2017.
  • De zomervakantie bij Tornado is van 8 juli t/m 3 september 2017. Tijdens deze periode wordt er niet getraind. • De trainingen in het nieuwe seizoen zullen starten op maandag 4 september 2017.
  • Alle leden ontvangen vóórafgaande aan de eerste trainingsweek een mail met alle informatie voor het volleybalseizoen 2017-2018. Deze informatie is dan ook te vinden op www.vvtornado.nl.
  • De competitie start in het weekend van 22 september 2017.

Extra informatie voor CMV- en Jeugdteams

• Let op! Na de zomervakantie kunnen de trainingstijden en -dagen veranderen. Extra info voor CMV- en jeugdteams: • Het Tornado Volleybal Kamp (ToVoKa) voor A, B, C en CMV-6 jeugd vindt plaats op 14-15-16 juli 2017.
  • De jeugdjaarvergadering (voor mini’s en jeugd) is dit jaar op zaterdag 2 september 2017 van 10.00 uur tot 11.00 uur bij Café Zaal Kottink.
  • Op zaterdag 9 september 2017 zijn MB2, MB3, MC2, en MC3 opgegeven voor het Springendaltoernooi in Tubbergen.
  • Op zondag 10 september 2017 zijn MB1 en MC1 opgegeven voor het Springendaltoernooi in Tubbergen.
  • Op zaterdag 16 september 2017 zijn MB2, MB3, MC2 en MC3 opgegeven voor het Apollotoernooi in Borne.
  • Op zondag 17 september 2017 zijn MB1 en MC1 opgegeven voor het Apollotoernooi in Borne.
  • Voor de CMV-teams wordt ook een toernooi gepland. Data en locatie zijn nog niet bekend.
  • Voor CMV niveau 1 wordt er het eerste half jaar een toernooi gepland en na januari gaan ze competitie spelen.
  • Aan het begin van het seizoen zal er een coachesbijeenkomst gehouden worden over de spelregels en het begeleiden van jeugd- en/of miniteams. Nadere informatie volgt t.z.t.
  • In de vakanties wordt er door de mini’s niet getraind, mits de trainer anders aangeeft. De jeugdteams trainen dan wel.

Prettige vakantie,

Technische Commissie Tornado Geestern