BELANGRIJKE INFO EN DATA: TORNADO INFORMATIEBRIEF ZOMERVAKANTIE

Beste leden van Tornado en ouders van jeugd- en minispelers,

Binnenkort zullen de laatste trainingen voor de zomervakantie plaatsvinden. We willen jullie op de hoogte brengen van de volgende belangrijke informatie en data:

• De laatste trainingen van dit seizoen zullen zijn op vrijdag 24 juni 2016. LET OP: Dit is een week eerder dan gepland, i.v.m. onderhoud aan de vloer in de zaal.
  • De zomervakantie bij Tornado is van 25 juni 2016 t/m 28 augustus 2016. Tijdens deze periode wordt er niet getraind.
  • De trainingen in het nieuwe seizoen zullen beginnen op maandag 29 augustus 2016.

Alle leden ontvangen vóórafgaande aan de eerste trainingsweek een mail met alle informatie voor het volleybalseizoen 2016-2017. Deze informatie is dan ook te vinden op www.vvtornado.nl.

• De competitie start in het weekend van 23 september 2016.
  • Let op! Na de zomervakantie kunnen de trainingstijden en –dagen veranderen.

Extra info voor mini’s en jeugd:

• Het Tornado Volleybal Kamp (ToVoKa) voor A, B, C en CMV-6 jeugd vindt plaats van 15 t/m 17 juli 2016.
  • De jeugdjaarvergadering (voor mini’s en jeugd) is dit jaar op zaterdag 27 augustus 2016 van 10.00 uur tot 11.00 uur bij Café Zaal Kottink.
  • Op zaterdag 3 september is voor A2, A3, B2, B3, C1, C2 en C3 het Apollo ‘8 jeugdtoernooi in Borne.
  • Op zondag 4 september is voor B1 het Apollo ‘8 jeugdtoptoernooi in Borne.
  • Op zaterdag 10 september is voor A2, A3, B2, B3, C2, en C3 het Dynamo-Jeugdvoorbereidingstoernooi in Tubbergen.
  • Op zondag 11 september is voor A1, B1 en C1 het Dynamo-Jeugdtoptoernooi in Tubbergen.
  • Voor de CMV-teams wordt ook een toernooi gepland. Data en locatie zijn nog niet bekend.
  • Voor CMV niveau 1 wordt er het eerste halfjaar een toernooi gepland en na januari gaan ze competitie spelen.
  • Aan het begin van het seizoen zal er een coaches bijeenkomst gehouden worden over de spelregels en het begeleiden van jeugd- en/of miniteams. In de week van 5 t/m 9 september 2016 worden alle ouders van de CMV-teams uitgenodigd om het laatste half uur van de training bij te wonen.
  • In de vakanties wordt er door de mini’s niet getraind, mits de trainer anders aangeeft. De jeugdteams trainen dan wel.

Met vriendelijke groet,

Technische Commissie vv Tornado