Attentie: bericht voor ouders/verzorgers van de jeugd en minileden Tornado

Beste ouders/verzorgers van de jeugd- en minileden van Tornado,

Voordat Tornado zomervakantie gaat houden, willen we enkele data doorgeven die van belang zijn voor onze jeugd- en minileden:

BELANGRIJKE DATA * BELANGRIJKE DATA * BELANGRIJKE DATA * BELANGRIJKE DATA *

1. De laatste trainingen van dit seizoen zullen zijn op vrijdag 26 juni
  2. De zomervakantie bij Tornado is van 27 juni t/m 16 augustus 2015. Tijdens deze periode wordt er niet getraind.
  3. Het Tornado Volleybal Kamp (ToVoKa) voor A, B, C en CMV-6 jeugd vindt plaats op 3, 5 en 5 juli.
  4. De jeugdjaarvergadering is dit jaar op zaterdag 15 augustus van 10.00 uur tot 11.00 uur bij Café Zaal Kottink.
  5. De trainingen in het nieuwe seizoen zullen beginnen op maandag 17 augustus. Elk lid ontvangt voor die week het tornadoboekje met alle informatie voor het volleybalseizoen 2014-2015. Deze informatie is dan ook te vinden op de site van Tornado: www.vvtornado.nl.
  6. Op zaterdag 12 september is voor A1, B2, B3, C2, C3 en C4 het Springendaltoernooi in Tubbergen.
  7. Op zondag 13 september is voor B1 en C1 het Springendaltoernooi in Tubbergen.
  8. Voor de CMV-teams wordt ook een toernooi gepland. Data en locatie zijn nog niet bekend.
  9. De competitie start in het weekend van 19 september.
  10. Aan het begin van het seizoen zal er een coachesbijeenkomst gehouden worden over de spelregels en het begeleiden van jeugd- en/of miniteams. De datum hiervoor wordt nog bekend gemaakt.

Aandachtspunten

• In de vakanties wordt er door de mini’s niet getraind, mits de trainer anders aangeeft. De jeugdteams trainen dan wel.
  • Let op! Na de zomervakantie kunnen de trainingstijden en –dagen eventueel nog veranderen.
  • Voor CMV niveau 1 wordt er twee keer per jaar een toernooi georganiseerd en voor CMV 2 vier keer per jaar.

Iedereen een hele fijne vakantie toegewenst en tot ziens in het nieuwe seizoen

Met vriendelijke groet,

Technische Commissie Tornado