Andere opzet wijkvolleybal Geesteren

Beste leden, vrijwilligers en/of andere betrokken van vv Tornado,
Op zondag 31 mei staat het altijd zeer gezellige en sportieve wijkvolleybaltoernooi weer op het programma. We hopen dat het weer net als vorig jaar meezit en dat het weer een super geslaagd toernooi gaat worden.
Dit jaar zal het wijkvolleybal echter een andere opzet kennen. Hiervoor zal nog het nodige gerealiseerd en georganiseerd moeten worden. Hiervoor zoeken we nog enthousiaste personen die dit graag samen met een aantal leden van de huidige wijkvolleybaltoernooicommissie willen organiseren. Lijkt het je ook een leuke uitdaging om met dit nieuwe concept aan de slag te gaan en het toernooi tot een ongekend succes te maken? Meld je dan nu aan via ac@vvtornado.nl.
Voor leden van Tornado die zich hiervoor aanmelden, zullen punten worden bijgeschreven in het puntensysteem.
Alvast hartelijk dank,
Wijkvolleybaltoernooicommissie