Mededeling Loterijverkoop Tornado

Beste aanvoerd(st)er,

Hierbij ontvangen jullie de loten voor de lotenverkoop door jullie team. Hoewel de trekking pas op 2 september a.s. is tijdens Volleywoord, is de lotenverkoop tussen maandag 22 mei en maandag 29 mei a.s. De lotenverkoop gebeurt door de teams zoals die zijn bekendgemaakt op de website van Tornado op 7 mei.

Wij willen jullie aandacht vragen voor het volgende:

  • Eerst moet je de loten proberen te verkopen in de straten op bijgevoegde lijst. Mocht je daarna nog loten over hebben, dan mag je die los verkopen, maar niet in je eigen straat (tenzij je niet in Geesteren woont), want dit kan problemen opleveren voor degenen die in jouw straat moeten verkopen. Elk jaar krijgen we bij de inname weer te horen dat mensen de loten niet in de hun opgegeven straten kunnen verkopen want “er is al iemand geweest die hier loten heeft verkocht”. Dit is echt enorm frustrerend en demotiverend voor de verkoper. Houd hier rekening mee!
  • We verwachten van ieder team dat alle loten uit de boekjes die jullie krijgen, verkocht worden.
  • De aanvoerd(st)er is ervoor verantwoordelijk dat de lege boekjes en het geld op zaterdag 3 juni tussen 10:00 en 12:00 uur persoonlijk worden afgegeven aan de Dorpsstraat 25 te Geesteren (Dorien v.d. Aa, tel: 0546-848126).
  • Mocht je als aanvoerd(st)er niet in de gelegenheid zijn de lege boekjes en het geld op bovengenoemde datum af te geven, dan benader je een teamlid om deze taak van jou over te nemen.
  • De lege boekjes en het geld worden dus altijd per team
  • We verwachten dat alle leden hun taken nakomen om de lotenverkoop én de inname van het geld zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wij wensen jullie veel plezier en succes tijdens de lotenverkoop!

 

Met vriendelijke groeten,

De activiteitencommissie